miercuri, 8 iunie 2011

Cine nu are prieteni…

….sa-si cumpere era sa zic, dar bine ca nu am zis-o, ca suna  prea mercenar.
.....sa-si faca, era iar sa zic, but, then  again, suna superficial, bine ca nu am zis-o nici pe asta.
.....sa-i pretuiasca pe cei pe care- i are, este imposibil sa nu ai macar unul! bine ca am zis-o pe asta ca adevar am grait!

Sa-i iubeasca si sa-i alinte, pentru ca de multe ori daca nu ai langa tine suflete apropiate care sa te ajute sa-ti cari geamantanele cu frustrari si tristeti macar pana te pui putin pe picioare, sau sa urle de fericire atunci cand tu nu mai ai putere sa te exaltezi, traiesti degeaba.

Ieri a fost ziua in care s-a dat startul maratonului ‘Marea parchetare” de la noi din dormitor. Si tot ieri, o parte dintre prietenii nostri, Perius, Gaboru,  Eidrian si tata Ciocodeica ;) ne-au demonstrat inca odata ce inseamna sa fii pur si simplu "prieten". Stiu, este un cuvant foarte uzitat, dar care si-a pierdut din valoare tocmai pentru faptul ca il folosim atat de des si in atatea cazuri nepotrivite...  Au venit pe rand deci, unul mai motivat ca altul sa ne ajute sa eliberam camera de mobila dupa care sa incepem sa sa roadem la dusumea. Yeeeeeeeee, la treaba!!


Pe Eidrian la un moment dat nu mai puteam sa-l oprim. Cel mai exaltat era insa- evident , Tanaru’, nu de multe ori auzind din curte: bai Tudoreee opreste-te frate ca dai in tevi!! Baaaaai, ai grija ca te lovesti! Staaaai ma!’



Mutatul mobilei a fost si el prilej de amuzament..erau ca in episodul “Friends” daca l-ati vazut, cel in care mutau de zor canapeaua..parca si reavad faza cu Ross urland ca il tineau puterile ” ok people, now...pivoooot, pivoooot J))...urmat de revolta lui  Chandler intr-un final” oooooh, shuut up, shuuut up, shuuut up!!!



Maine intra Durbi in film, la suteala pietrisului.

Ce ne-am face fara voi dragii nostri ? da’ stiu s-ar putea zice, "ati angaja oameni sa va ajute", dar...cu distractia cum ramane? ar mai fi  la fel?!! :)

Va iubim!!! 


1 comentarii:

Zoro spunea...

" Guys, I don't think is going to pivot anymore!..
You think??!!! =)) =))

Trimiteți un comentariu