miercuri, 16 februarie 2011

Şi taximetriştii pot fi funny uneori


Nu, nu am un fetiş cu taximetrişti, ci pur şi simplu sunt furnizori de material critic la greeeu, sunt ..fenomenali! 
  
Deci, pentru început ar fi cazul să nu mai începem propoziţiile cu "deci" cum ar zice Radio Guerilla aşa că intrăm direct în problemă. 
  
 ... azi dimineaţă am avut o conexiune de data aceasta pretty funny cu prietenii mei taximetriştii. Fiind urât afară şi grăbindu-mă să ajung la examenul de sfârşit de modul  la germană, am hotărât să renunţ la "Bicii" (= Bicicleta mea frumoasă mov cu floricele) şi să apelez, constrânsă deci de împrejurări, la serviciile prietenilor mei taxidrivers. Aaaa, o mică paranteză dacă mi s-ar permite...cursurile astea de germană m-au sleit de puteri. În sensul în care din septembrie, fiecare weekend este compromis pentru faptul că am vinerea şi sâmbăta cursuri. Ok, da ştiu, e alegerea mea să fac aceste cursuri, dar nu a fost alegerea mea să am acest program de cacao. Şi ca să fie treaba treabă, la finalul modulului trecut, când ne-a pus Frau Lehrerin să notăm pe foaie cine vrea să continue cursurile, toţi, dar absolut toţi, "alle Leute", am editat: DA, vrem, DAR cu  o singură condiţie: NU mai vrem să venim vinerea şi sâmbăta, lucraţi puţin la program, va rugăm. Bitte "shoshon"! Gut! ni se spune, să vedem "also" ce putem face, va anunţăm prin sms noul program.
La nici 3 zile vine sms-ul mult aşteptat: Dragi cursanţi ai modulului A2.1 va anunţăm cu drag că  pe data de 18 Martie încep cursurile pentru modulul A2.2, programul: vineri de la 18:00 şi sâmbătă de la 9:00. Scheisseeeeee!
Unde rămăsesem? Aaa, chemasem un tovarăş taxidriver. Cum începuse deja să plouă îmi aprind umbrela că mă enervează la culme că mi se încreţeşte părul pe frunte (Michaaaaael) de la ploaie şi arăt că o curcă murată, şi pornesc ca Heidi veselă şi uşoară la gândul că scap cel puţin până în toamnă de şcoală. Yupiiiiii ! Armăsarul galben cu pătratele mă aştepta frumos în faţă şi când mă vede începe să dea din picior şi să necheze:  La comandă? Sunteţi Dra Laura?  Da, zic zâmbind  în timp ce întindeam deja mâna să-mi-o sărute, aaaaaaa, să deschid portiera... Când, ce să vezi! Bolidul intră-ntra'ntaia şi îi dă bice. Îmi dispare pur şi simplu în nici o secundă din câmpul vizual. Whaaaat the fuck??!!! zic.. la nici 10 metri depărtare se opreşte brusc şi începe să dea în spate.  Eu rămăsesem exact în aceeaşi poziţie - cu mâna întinsă, cu degetele chiar în formă de mâner, dar mi se schimbase între timp puţin statusul gurii: era laaaarg deschisă acum de la atâta mirare. Ajunge în dreptul meu şi într-o chiţaiala amestecată cu tuse, (nu-mi dădeam seama dacă tuşeşte sau râde)  zice: eeeheeeee, v-a plăcut glumiţa domnişoară? Haaaideţi nu vă supăraţi că trebuie să mai glumim şi noi, că altfel murim de pliciseală la ce lipsă de comenzi avem!!  
Daaa superbă, n-am ce spune! zic urcând repede în maşină de frică să nu se şutească naibii iară, nu de alta, dar era deja ora la care trebuia să încep testul la germană, iar eu eram încă în faţa casei, victima unei glumițe mult prea matinale şi la un moment mult prea nepotrivit ca să o pot degusta. Acum mi se pare însă destul de funny :)

4 comentarii:

calin spunea...

:-) :-) Laura, ma prapadesc de ras la povestile tale, tare mult ma binedispui

Rontzy spunea...

Merci Calin, ma bucur ca fac un bine celor dragi ;)

Cristina - The wedding planner spunea...

La cat de bine vorbesti germana ma gandesc ca nu ai luat testul respectiv,nu?

Rontzy spunea...

ha, ha, ha, sa ma gadile cineva :P:P

Trimiteți un comentariu